Supportplanner

Dé oplossing voor plannen en ondersteunen in de zorg.

Een online planningsprogramma gericht op de zorg sector met als doel de zelfredzaamheid van de client te vergroten en de werkdruk van de zorg medewerker te ontlasten. De Supportplanner is te gebruiken op alle computers, smartphones en smart-tv's met een internet verbinding.

Plannen

Alle dag-activiteiten van een client worden op 1 pagina overzichtelijk weergegeven. Eenvoudig kunnen enkele of herhaal activiteiten worden gemaakt of aangepast. Ook kan worden aangevinkt of er bij de activiteit een begeleider nodig is. Afhankelijk van het niveau van de client kan het dagprogramma op een mobiel of op een smart-tv met pictogrammen worden weergegeven.

Activiteiten Koppelen

Werkzaamheden van de dag verdelen onder de zorgmedewerkers. Alle activiteiten worden in de linker kolom onder elkaar weergegeven. De werkzaamheden kunnen zeer eenvoudig verdeelt worden onder de zorgmedewerkers. Je kunt d.m.v. "slepen" een enkele activiteit of een groep activiteiten verdelen. De activiteiten worden automatisch op tijd gesorteerd. Wanneer een activiteit is afgerond kun je dit aanvinken. Rode banners zijn activiteiten die nog verdeeld moeten worden Groene banners zijn activiteiten die gekoppeld zijn aan een begeleider. Blauwe banners zijn afgeronde activiteiten.

Persoonlijke startpagina werknemer

Werknemers zien per dag hun ingeplande taken en kunnen deze afvinken. Dit zal ook getoond worden in het dashboard.

Persoonlijk startpagina client

De client kan hier zien wie er vandaag en deze maand aan het werk is. En wat er voor vandaag gepland staat.

Diensten beheer

Maandrooster werknemers kunnen via een excel-bestand worden geïmporteerd.


  • Eenvoudig te beheren
  • Overzichtelijk
  • Vergroot zelfredzaamheid client
  • Structuur en duidelijkheid geeft client rust
  • Ontlast werkdruk medewerkers
  • Efficient
  • Flexibel
  • Veilig systeem

Ondersteunende functies

Boodschappen doen

Een lokale leverancier kan ingesteld worden met van te voren ingestelde producten.

TV Dashboards

Dashboards (smart-tv's + hardware) kunnen worden opgehangen zodat deze de clienten informeren d.m.v. foto's en pictogrammen. Bijvoorbeeld in een algemene ruimte waar clienten kunnen zien welke begeleiders er vandaag werken. Of in hun eigen appartement zodat de client zijn/haar eigen dagprogramma kan bekijken. Elke dag van de week heeft zijn eigen achtergrondkleur. Het aantal pictogrammen en de weergave tijd is instelbaar.

Interesse?

Neem contact op

info@checkerz-media.nl

info@apitec.nl

Supportplanner is een product van Apitec en Checkerz Media

Privacy Statement